Pakketten

Vanaf € 695 euro al een website online

Kies uw plan

Wat past het beste bij uw wensen?

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% B.T.W.

Basic Advanced Pro
Custom sjabloon in uw huisstijl      
Hosting  
 
 
Responsive design voor telefoon en desktop      
E-mail 3 10 50
Aantal pagina's  3 10 20
Aantal bezoekers per dag 500 1.000 2.000
.NL Domeinnaam      
Back-up 1 x per maand 1 x per week dagelijks
Jaarlijkse kosten € 125 € 225 € 350
Eenmalige kosten € 695 € 995 € 1.695
Info info info

Wat kunt u van ons verwachten.

In het begin

Tijdens een gesprek bij u op locatie, bespreken wij wat uw wensen zijn en gaan wij proberen om hier zo goed mogelijk een invulling aan te geven. Ook geeft u aan in hoeverre u zelf gegevens wilt aanleveren. Wij kunnen ook een nieuwe huisstijl ontwikkelen of een nieuw logo maken. Dit zijn allemaal extra kosten boven de standaard pakketprijs. Uiteindelijk ontvangt u van ons een offerte voordat er daadwerkelijk kosten worden gemaakt.

Tijdens het ontwikkelen

Zodra de helft van het geoffreerde bedrag is voldaan, starten wij met het maken van een template. Dit bepaald de look van uw website. Na een aantal review sessie zal de website worden gevuld met teksten en afbeeldingen. 

De website wordt na iedere belangrijke update in een demo omgeving geplaatst zodat u zelf vinger aan de pols kunt houden.

U krijgt van ons een instructie hoe u zelf content kunt toevoegen of aanpassen op de website.

Testen en oplevering

Uiteindelijk is het ontwerp definitief en zijn alle teksten door u gecontroleerd. Zijn formulieren en links getest.

Als deze stappen goed zijn doorlopen spreken wij met u een datum en tijd af wanneer de website online wordt gezet.

Na de oplevering volgt de restantbetaling en ontvangt u een factuur voor de jaarlijkse kosten.

Klaar voor een webshop?

Uw producten online verkopen? Computec helpt u door het hele proces heen. Wij kunnen zelfs het gehele proces uitvoeren. Plaatsen van de producten op de website tot het verzenden.

Basic

Wat zit er in dit pakket

Het basic pakket bestaat uit 2 webpagina's en een contact formulier. Uw website heeft een custom design met verschillende blokken en afbeeldingen.

Hosting en beheer

Wij configureren 3 e-mail adressen voor u. Deze wordt ook bij u geïnstalleerd op uw computer en telefoon.  
De website wordt door Computec technisch  beheerd. Wij zorgen dat de website blijft draaien en is voorzien van de laatste updates en dat er maandelijks een back-up wordt gemaakt. Tevens zorgen wij dat uw domeinnaam naar onze server toe wijst en dat de juiste security normen zijn geïmplementeerd. 

Wij hanteren een fair use policy voor het aantal bezoeker op uw website. Deze is vastgesteld op gemiddeld 500 bezoekers per dag. 

Overzicht neem contact op

Advanced

Wat zit er in dit pakket

Het advanced pakket bestaat uit 9 webpagina's en een contact formulier. Uw website heeft een custom design met verschillende blokken en afbeeldingen.

Hosting en beheer

Wij configureren 10 e-mail adressen voor uw bedrijf. Deze worden op uw computer en telefoon geïnstalleerd en op 8 andere devices .  
De website wordt door Computec technisch  beheerd. Wij zorgen dat de website blijft draaien en is voorzien van de laatste updates en dat er wekelijks een back-up wordt gemaakt. Tevens zorgen wij dat uw domeinnaam naar onze server toe wijst en dat de juiste security normen zijn geïmplementeerd. 

Wij hanteren een fair use policy voor het aantal bezoeker op uw website. Deze is vastgesteld op gemiddeld 1.000 bezoekers per dag. 

Overzicht neem contact op

Pro

Wat zit er in dit pakket

Het pro pakket bestaat uit 19 webpagina's en een contact formulier. Uw website heeft een custom design met verschillende blokken en afbeeldingen.

Hosting en beheer

Wij configureren maximaal 50 e-mail adressen voor uw bedrijf. Via een instructie kunt u de mailadressen laten toevoegen door uw medewerkers en is er ondersteuning van Computec.
De website wordt door Computec technisch  beheerd. Wij zorgen dat de website blijft draaien en is voorzien van de laatste updates en dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt. Tevens zorgen wij dat uw domeinnaam naar onze server toe wijst en dat de juiste security normen zijn geïmplementeerd. 

Wij hanteren een fair use policy voor het aantal bezoeker op uw website. Deze is vastgesteld op gemiddeld 2.000 bezoekers per dag. 

neem contact op Overzicht

Extra's

Ook als uw website niet bij Computec in beheer is.

Google analytics

€ 75,-

gebruikersanalyse en bezoekersaantallen

Lees meer
SEO

  vanaf € 95

Gevonden worden

Lees meer
Tags

€ 95

Keywords specifiek voor uw website

Lees meer
Webmaster

€ 20 15 min

content de juiste wijze geplaatst

Lees meer
Online en offline marketing

vanaf € 95,-

Google adword campagne

Lees meer
Banners en custom kaarten

 vanaf € 75

Reclame of flyer

Lees meer
Huisstijl ontwikkelen

€ 175

Kleuren, lettertypes, visitekaartje en briefpapier

Lees meer
Content maken

€ 95

350 woorden
2 x review

Lees meer

Kom in contact

Bedankt, uw bericht is verzonden.
Er is iets mis gegaan. Controleer de velden en probeer opnieuw of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.