beste praktijk toegepast

onze extra diensten

Al meer dan 40 jaar actief in de IT en online sinds 1993. De kennis van al deze jaren kunt u terug verwachten in de dienstverlening van Computec.

Overzicht

Ook als uw website niet bij Computec in beheer is.

Google analytics

€ 75,-

gebruikersanalyse en bezoekersaantallen

Lees meer
SEO

  vanaf € 95

Gevonden worden

Lees meer
Tags

€ 95

Keywords specifiek voor uw website

Lees meer
Webmaster

€ 20 15 min

content de juiste wijze geplaatst

Lees meer
Online en offline marketing

vanaf € 95,-

Google adword campagne

Lees meer
Banners en custom kaarten

 vanaf € 75

Reclame of flyer

Lees meer
Huisstijl ontwikkelen

€ 175

Kleuren, lettertypes, visitekaartje en briefpapier

Lees meer
Content maken

€ 95

350 woorden
2 x review

Lees meer

Google analytics

Wat gebeurt er op uw website.

Krijg inzicht in bezoekersaantallen en welke pagina's goed bekeken worden en de tijd dat een gebruiker of op website doorbrengt. Informatie die onmisbaar is voor een succesvolle website.

Inrichten en configuratie

Uw website wordt gekoppeld aan de Google Analytics tool en u krijgt zelf toegang tot het dashboard. Eenmaal geconfigureerd krijgt u van ons een instructie over het gebruik.

Deze tool geeft u inzage over hoe gebruikers omgaan met uw website en hieruit kunt u afleiden of bijvoorbeeld marketing campagnes succesvol zijn.

Het gebruik van Google Analytics vereist een e-mailadres van Google. Behalve de kosten voor het inrichten zijn er verder geen maandelijkse kosten voor het gebruik van deze tool.

neem contact op Overzicht

SEO

Search Engine Optimalisation

Om uw website vindbaar te maken voor gebruikers is het nodig om uw website aan te melden bij de websites waar gebruikers zoeken naar informatie. Deze zoekwebsite gebruiken speciale technieken om website te analyseren.

Inrichten en configureren

Uw website wordt voorzien van de juiste data, zodat zoekmachines deze goed kunnen analyseren. Zo zijn bijvoorbeeld tagwoorden erg belangrijk. Deze kunt u zelf aanleveren of Computec kan deze voor u genereren. Zie het item Tags hiervoor.

Eenmaal goed ingericht, zult u zien dat uw website beter gevonden kan worden en neemt het verkeer naar uw website toe.

De kosten om SEO te implementeren is afhankelijk van de grote van uw website.

Overzicht neem contact op

TAGS

Zoekwoorden

Wij hebben inzage in de meest gebruikte zoekwoorden voor uw branche of doelgroep. Door deze zoekwoorden te gebruiken op uw website, zal uw site beter worden gevonden

Inrichten en configuratie

Computec stelt een selectie van 50 populaire zoekwoorden samen. Vervolgens worden deze woorden op uw geïnstalleerd, zodat zoekmachines deze kunnen indexeren. Als dat proces eenmaal loopt is uw website vindbaar bij de populaire zoekmachines. 

Hoe hoog uw website in de zoekresultaten staat, hangt vaak af van de content en hoe vaak er nieuwe content op uw website wordt geplaatst. Een marketing campagne helpt ook om uw vindbaarheid te vergroten.

neem contact op Overzicht

Webmaster

Uw eigen digitale hulp

Een webmaster kan u helpen met al uw online werkzaamheden. Zoals het plaatsen van content op uw eigen website of de socials.

Waarvoor in te zetten

Een webmaster kent de online digitale wereld. Zo kunt u zelf gefocust blijven op uw eigen werk. Heeft u bijvoorbeeld een tekst die u online wilt plaatsen, dan kan de webmaster dit verzorgen. De content zal netjes worden opgemaakt en eventueel worden voorzien van een leuke afbeelding. Dit kan op uw eigen website maar ook op Facebook, Instagram of een ander socials.

Voordat deze werkzaamheden uitgevoerd dient Computec toegang te krijgen tot uw kanalen. Hou rekening met eenmalige setup en inrichtingskosten. 

In de praktijk zien wij vaak dat kanalen niet/ niet goed zijn ingericht, waardoor deze niet optimaal functioneren. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van uw huisstijl.

Een webmaster kan ook worden ingezet als moderator. Bijvoorbeeld om te reageren op reviews of opmerkingen.

Daarnaast kan de webmaster worden ingezet voor alle andere zaken die niet specifiek benoemd zijn. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten en  beheren van uw reviews op uw bedrijf, dienst of website.

neem contact op Overzicht

Marketing

Online en offline reclame maken

Om extra aandacht voor uw bedrijf? Computec helpt u bij uw marketing campagne. Denk dan aan een Adword campagne via Google of bijvoorbeeld een advertentie op Facebook.

Budget en doelstellingen

Samen met u gaan wij aan de slag om het doel van de campagne te bepalen en wat het budget is. Wij denken met u mee op welk platform u het beste de campagne kunt starten. Content kan ook door Computec ontwikkeld worden. 

Zo kunnen wij ook een campagne bedenken om meer reviews te ontvangen of om het aantal bezoekers in uw winkel, café of bedrijf te laten toenemen. Dit hoeft niet altijd online marketing te zijn. Het uitdelen van flyers voor een winactie kan ook een middel zijn.

neem contact op Overzicht

Banners en design

Banners en custom design

Het ontwikkelen van een website is een technische aangelegenheid. Design en looks is een ander aspect. Meestal heeft u zelf al het een en ander aan content die kan worden gebruikt. Soms is vernieuwen een verstandige keuze. Computec maakt voor u een banner of bijvoorbeeld een leuke afbeelding voor het plaatsen van bericht.

Wat kunt u verwachten.

Ieder platform kent  zijn eigen afmetingen en specificaties. Wij hebben uitgebreide kennis hiervan en zorgen ervoor dat de content perfect past op het platform waar het op geplaatst moet worden.

Heeft u zelf geen afbeeldingen of ideeën.  Ons netwerk is uitgebreid en wij hebben altijd creatieve ideeën voor een leuk design. 

Na het geven van de opdracht gaan wij aan de slag en volgen er een aantal reviewmomenten. Na akkoord kunt u zelf de content plaatsen of Computec opdracht geven om het te plaatsen.

De kosten hangen af van de complexiteit van de opdracht.

neem contact op Overzicht

Huisstijl

Uw eigen identiteit

Bent u toe aan iets nieuws of start u met een nieuw bedrijf? Met een eigen huisstijl maakt u uw eigen identiteit.

Veel ervaring

Computec heeft talloze huisstijlen ontwikkeld. Denk aan een logo, briefpapier en visitekaartjes. Een huisstijl is noodzakelijk bij het ontwikkelen van een website. Wij denken graag met u mee.

Prijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. 

De genoemde prijs bevat het ontwikkelen van een logo, briefpapier en een visitekaartje. Drukwerk kunnen wij ook verzorgen.

neem contact op Overzicht

Content

Content maken

Een van de methodes om extra op te vallen is het genereren van content. Teksten die duidelijk zijn en taalkundig goed in elkaar zitten.

Creativiteit

Wij maken content voor u. Aan de hand van uw ideeën, gaan wij aan de slag en schrijven een leuke of informatieve tekst. Er zijn twee review momenten. Na het verwerken van uw opmerkingen kan de tekst worden geplaatst door u zelf of door de webmaster.

Teksten worden altijd gecontroleerd op grammatica en leesbaarheid.

Wij kunnen ook uw huidige website en online content reviewen. Door regelmatig nieuwe content te plaatsen, valt u meer op en zal de vindbaarheid van uw website hoger worden.  

neem contact op Overzicht